„ Wczoraj jest historią. Jutro jest tajemnicą. Dziś jest darem. ”
1. Wprowadzenie
W tym wątku, składacie podanie oraz prosicie jednego z Administratorów - tak, Moderatorzy nie mogą! - aby założyli wam Kartę Postaci, tak zwaną KP. KP jest to inaczej najzwyczajniejsza Wizytówka. Zapis należy napisać tutaj.
2. Co powinno się znaleźć w moim zapisie? Co mam gdzie napisać?
A więc tak, w prawidłowym zapisie
Imię/b] Postaci, nie własne!
[b]Nazwisko: Postaci, nie własne!
Droga: Do wyboru; Trener, Koordynator lub Hodowca. Uwaga! Nie można mieć dwóch profesji na raz, chyba, że - w wyjątkowych sytuacjach - Administratorka Generation na to zezwoli!
Drużyna: Nie ma takiej drużyny jak, np. Ja i mój pokemon. Coś takiego jest niedopuszczalne, a jeżeli sytuacja za każdym razem będzie się powtarzała- uzna się to za spam, a Użytkownik zostanie ukarany.
Charakter: Proszę o napisanie opisu. W charakterze powinny znaleźć się; nastawienie, główne cechy charakteru oraz coś unikalnego, co odróżnia daną osobę od innych.
Wygląd/b] Tutaj wystarczy wstawić obrazek lub opisać własnoręcznie wygląd postaci. Od razu mówię; to drugie jest cenniejsze i zwiększa szanse na "Akcept".
[b]Historia: Proszę, wysilcie się trochę i napiszcie porządną historię. Od niej zależy czy - już w kolejnych etapach grania - MG (Mistrz Gry lub inaczej Game Master) cie do siebie przyjmie. Przypominam także
Zawód/b]
[b]Ekwipunek: Przy zapisie zostawia się tu puste miejsce.
Imię/b] A[b]Nubias( N )
Nazwisko: N
Droga: Koordynator.(Jeśli można to też hodowca)
Drużyna: Zespół M.
Charakter: Odważny, poważny, pewny siebie i zawsze uwielbiał Gary'ego i Paul'a. Jest zamknięty w sobie, uwielbia Dialga'e i zawsze go podziwiał.
Wygląd:
Historia: N urodził i mieszkał w zamku N który znajduje się w Unova'ie. Od Ghetsis'a dostał Dialga'e oraz Raikou'a, N uwielbiał się z nimi bawić, a one z nim.
Gdy był blisko zakończenia 13 lat Ghetsis dał mu misję wygraniu pięciu wstążek w Sinnoh. A więc ANubias pojechał do Sinnoh. Postanowił jednak coś zarobić i zaczął łapać Pokemony by je potem sprzedać. (Ps. Dzisiaj mam zły dzień i brak mi weny. Naj wyżej potem jak na coś wpadnę to dodam. W dodatku nie napiszę więcej niż 5 linijek bo to jest moje Max.)
Zawód/b] łowca Pokemonów.
[b]Ekwipunek:
Ostatnio edytowany przez Anubias (2012-06-09 19:45:48)